Siirry sisältöön

Roskaton Tuusula -teemaviikko kutsuu asukkaat roskien keräämistalkoisiin 28.9.−4.10.202


Tuusulassa vietetään Roskaton Tuusula -teemaviikkoa syys-lokakuun vaihteessa viikolla 40, ajalla 28.9.−4.10.2020. Asukkaat, kunnan yksiköt, yritykset ja yhteisöt haastetaan mukaan roskien keräystalkoisiin teemaviikon aikana.

Tukea talkootoimintaan

Tuusulan kunnan tukemia talkoita voidaan järjestää yhteisen ympäristön hyväksi. Talkoiden järjestäjä on itse vastuussa talkoiden ideoinnista, organisoimisesta ja käytännön toimista. Kunta voi kuitenkin avustaa talkoiden toteutumista lainaamalla tarvittavia tarvikkeita kuten roskapihtejä.

Roskapihtien lainaus tapahtuu asiakaspalvelu TuusInfosta sekä Jokelan ja Kellokosken kirjastoista niiden aukioloaikoina, ilman ajanvarausta. Roskapihtejä on lainattavissa rajoitettu määrä. Roskaton Tuusula -teemaviikon ajan 28.9.−4.10. roskapihtien lainaajille tarjotaan matkaan myös roskapusseja, ja lisäksi Tuusulan pääkirjaston sekä Jokelan ja Kellokosken kirjastojen luona on isommat roska-asiat kerätyille roskille.

Teemaviikko yksi asukkaiden toteutukseen äänestämistä ideoista. Roskaton Tuusula -teemaviikko on yksi tämän vuoden Tuusulan osallistuvan budjetoinnin toteutuksista, joka rohkaisee yhteisöjä ja asukkaita keräämään roskia ja pitämään paikat siisteinä.

Lisätiedot

Yhteisöpuutarhuri Laura Turpeinen, p. 040 314 4333, laura.turpeinen@tuusula.fi
Osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Marjo-Kaisa Konttinen, p. 040 314 3035, marjo-kaisa.konttinen@tuusula.fi

Ympäristöministeriön logo
Maa- ja metsätalousministeriön logo
Kuntaliiton logo