Siirry sisältöön

Pohjois-Karjalan kuntien vieraslajitilaisuus


Kunta ja vieraslajit – miten liikkeelle torjuntatyössä? Verkkotilaisuus keskiviikkona 1.2.2023 klo 13.00. Vieraslajien torjunnan tarve lisääntyy koko ajan kiihtyvällä vauhdilla. Kunnat ovat torjunnan suunnittelun, neuvonnan ja järjestämisen avaintoimijoita. Pitäisikö jokaisessa kunnassa olla vieraslajistrategia ja miten sellainen tehdään?

Mikä on maanomistajan vastuu? Voisiko vierasljitorjunta työllistää nuoria tai yrittäjiä? Miten kunnat voivat innostaa ja auttaa vapaaehtoistoimijoita mukaan vieraslajien torjuntaan? Näihin kysymyksiin saadaan vastauksia helmikuun alun webinaarissa! Tilaisuus on tarkoitettu Pohjois-Karjalan kuntien ympäristö- ja maaseutuasioista vastaaville sekä kaikille muille asiasta kiinnostuneille.

Ohjelma

13:00 Tilaisuuden avaus

14:30 Tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu 30.1. mennessä

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki tilaisuuteen. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Tilaisuuden järjestää Luonnon monimuotoisuus maaseudun ja kylien voimavaraksi -esiselvityshanke, jonka toteuttaja on Maaseudun Sivistysliitto ja rahoittaja Pohjois-Karjalan maaseutupalvelut.

Ympäristöministeriön logo
Maa- ja metsätalousministeriön logo
Kuntaliiton logo