Siirry sisältöön

Luontokunnat-verkoston Kuntavaalit 2021 -kampanja käynnistyy


Luontokunnat-verkoston kuntavaalikampanja käynnistyy maanantaina 24.5. Luontokunnat-verkosto haluaa kuntavaalien alla kiinnittää huomion kuntien tärkeisiin luontokohteisiin sekä nostaa esille lähiluonnon arvon kuntalaisille ja kunnan elinvoimaisuudelle.

Kampanjassa Luontokunnat-verkosto twiittaa tutkittua tietoa sekä toivoo mahdollisimman monen verkostossa olevan henkilön ja toimijan twiittaavan kuntien tärkeistä luontokohteista. Tätä varten on tehty Luontokunnille yhteinen Twitter-pohja, jonka avulla jokainen voi esitellä kunnan hienoja luontokohteita. Twitter-pohjaan voit täydentää oman tekstisi ja kuvan. Twitter-pohjaa voit käyttää twiitatessasi itse.

Nosta twiitilläsi esiin oma luontoparatiisisi, olipa se sitten kuntasi tunnetuin luontokohde tai lähiluontosi helmi, joka ansaitsee tulla nähdyksi. Twiittaamistyyli on hyvin vapaa, voit hyvin vain esitellä kuntasi arvostusta ansaitsevan luontokohteen tai halutessasi myös ottaa kantaa esim. kohteen säilyttämisen, suojelutarpeen tai yleisemmin luontoasioiden puolesta.

#luontokunnat #kuntavaalit #lähiluonto #luonto

Ympäristöministeriön logo
Maa- ja metsätalousministeriön logo
Kuntaliiton logo