Siirry sisältöön

Ilmoittaudu tilaisuuteen: Luonto kiertotaloudessa 21.10.


Kiertotalouskeskustelusarjan erikoistilaisuudessa keskustellaan luonnon ja kiertotalouden kytköksistä:

Miten luontoa voi kierrättää kaupungeissa? Mitä esimerkkitapauksia on jo olemassa, miten ne toimivat ja ovatko ne skaalattavissa? Miten lehtikariketta ja kierrätysbetonia voitaisiin paremmin hyödyntää luontoarvojen kehittämisessä? Entä miten luonnon monimuotoisuutta voidaan huomioida teollisilla jälkihoitoalueilla?

Muun muassa näihin kysymyksiin tartumme virtuaalikeskustelussa! Kuulemme tilaisuuden asiantuntijapuheenvuoron Jere Niemiseltä Villi vyöhyke ry:stä. Pienryhmäkeskusteluissa syvennytään tematiikkaan tarkemmin esimerkkien avulla! Tilaisuudessa on myös varattu runsaasti aikaa yhteiselle keskustelulle.

Keskustelutilaisuus tukee marraskuussa julkaistavaa Luonto kiertotaloudessa -selvitystä.

Aika: Keskiviikko 21.10. klo 14 – 16.15
Paikka: Zoom (mukaan pääsee selaimen kautta, ei vaadi ohjelman asentamista)

Tilaisuus on tarkoitettu kuntien kestävän kehityksen ja kiertotalouden asiantuntijoille, viheralueiden, biodiversiteetin ja luonnonsuojelun asiantuntijoille sekä rakentamisen ja teollisuuden alan toimijoille. Toki myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuteen!

Ohjelmassa:

Toivottavasti pääsette mukaan! Tilaisuuden vuorovaikutteisen luonteen vuoksi paikkoja on rajoitettu määrä, mukaan mahtuu noin 20 osallistujaa. Ilmoittaudu mielellään heti ja vastaa samalla ennakkokysymyksiin. Ilmoittautuneille lähetetään linkki Zoom-kokoukseen ennen tilaisuutta.

Tilaisuuden toteuttaa yhteistyössä kanssamme tiede- ja asiantuntijaviestintään erikoistunut Kaskas Media.

Järjestämme Kestävä kaupunki -ohjelman haastekimpputyön osana sarjan keskusteluja kiertotaloudesta. Niissä keskustellaan käytännön kokemuksista, vaihdetaan ajatuksia kiertotalouden esteistä ja mahdollisuuksista sekä pistetään hyvät käytännöt kiertoon.

Ympäristöministeriön logo
Maa- ja metsätalousministeriön logo
Kuntaliiton logo